VEILIG
IN UW HUIS

Voel u veilig in uw huis en tuin

Natuurlijk wilt u zich onbekommerd veilig voelen in uw huis of bedrijfspand. TSI Techniek ontwerpt en realiseert alarm- en camerainstallaties voor uw woning of bedrijf. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met diverse systemen zodat wij goed u kunnen adviseren. TSI Techniek installeert alarmsystemen volgens de regelgeving van het CCV. Daarnaast kunnen wij ook alarminstallaties certificeren voor de verzekering.

Alarmsystemen

Bij een goed werkend alarmsysteem bent u verzekerd van een goede nachtrust. Wij werken met hoogwaardige materialen en stemmen de apparatuur af op uw wensen en budget. Onze alarminstallaties zijn bedrade systemen. Deze zijn minder storingsgevoelig en de draadloze componenten zijn zo ingericht dat batterijen niet vervangen hoeven worden. Dit zorgt voor een zorgeloze veiligheid.

tsi-alarmsysteem

Camerasystemen

Wilt u zich veilig voelen, ook als u niet thuis bent? Dan zijn onze camerasystemen de oplossing. U kunt op afstand mee kijken wat er in of om uw woning/gebouw gebeurt door middel van onze camera’s. Wij werken met het cameramerk Hikvision. Dit is een camerasysteem met hoogwaardige beeldkwaliteit, waardoor u altijd mooie en duidelijke camerabeelden heeft. Verder hebben de camera’s o.a. de volgende mogelijkheden: ‘s nachts kleurenbeeld, alarmering door middel van detectie, kentekenherkenning. De camera’s worden bedraad op een recorder aangesloten, waardoor er weinig kans op storing is.

Mail ons voor meer informatie.
Wij komen graag langs om uw wensen om te zetten in een oplossing die bij u past.

Heeft u andere werkzaamheden of wilt u meer informatie, neem contact met ons op.